Navigation

Baddinghout kopen voor sterke constructies

 

Wilt u baddinghout kopen? Dan is het goed te weten wat baddinghout is en welke eigenschappen het heeft. Baddinghout is een ander woord voor betonbadding. Dit zijn vurenhouten balken van goede kwaliteit, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. 

 

Wat is baddinghout?

Vuren balkhout wordt vaak gebruikt in de bouw als constructief hulpmiddel. Vurenhouten balken worden vaak gemaakt van hout uit Duitsland. Daar groeit het hout snel, waardoor baddinghout goedkoop in aanschaf is. 

 

Vurenhouten balken voor bekisting

Een houten bekisting is een tijdelijke constructie van hout, waarin beton kan worden gegoten. De tijdelijke houten mal houdt het beton op zijn plek tijdens het storten en uitharden. Wanneer het beton is uitgehard, wordt de tijdelijke bekisting verwijderd en kan er een definitieve bekisting worden gemaakt. Een tijdelijke bekisting is vrijwel altijd opnieuw te gebruiken en is dan ook een duurzame oplossing voor constructiewerk. Bij Houthandelonline kunt u betonbadding of baddinghout van vurenhout kopen dat geschikt is voor het maken van een goede, stevige bekisting. Deze bekisting moet natuurlijk stevig genoeg zijn om de hoge druk van het betongieten aan te kunnen. Bovendien moet de bekisting volledig dicht en makkelijk te verwijderen zijn. 

 

Kwalitatief baddinghout

De vurenhouten balken van Houthandelonline zijn gedroogd, geschaafd en hebben vier ronde kanten. Wij letten erg op kwaliteit. Ook bij dit soort hout is het belangrijk dat het hout niet te grof is. Onze balken worden constant getoetst op de kwaliteit van het hout, zodat het een goede aanvulling is op uw houten constructies. 

 

Populaire houtsoort voor constructiesector

Vuren balkhout is het populairste hout in de constructiesector in Nederland. Het hout is relatief goedkoop en makkelijk te bewerken. Het is daarom ook de meest gebruikte houtsoort. Het hout wordt voornamelijk geïmporteerd uit Midden-Europa, Scandinavië en Rusland. De kwaliteit van het hout wordt bepaald door de snelheid van het groeien van de bomen. Vurenhout is licht van kleur, maar wanneer het hout veel zon krijgt, wordt het op den duur licht bruin.

 

Online baddinghout kopen

Baddinghout kopen bij Houthandelonline is een goede keuze. De balken zijn van hoge kwaliteit en zorgen daarmee voor een eindeloze toepasbaarheid van baddinghout in uw constructieve projecten.
Wij kunnen de palen bij u laten afleveren.

 

Wilt u baddinghout kopen?

Heeft u eerst nog vragen over onze producten, dan staan onze specialisten u graag te woord. Bel ons op: 0226-744 226 of stuur ons een e-mail: [email protected]