Navigation

Geïmpregneerd (tuin)hout

 

Het beste tuinhout voor alle tuinklussen

Ben je op zoek naar tuinhout voor een schutting, tuinhuis, pergola of een vlonderterras? Vraag je je af wat nu het beste tuinhout is voor deze projecten? Houthandelonline is dé plek voor alle soorten tuinhout. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze in tuinhout, zoals hardhouten palen, planken, tuinschermen en rabatdelen. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere tuinklus de juiste houtsoort. We hebben oneindig veel soorten en maten in tuinhout, en we begrijpen dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Wij leveren alleen gecertificeerd hout van de allerbeste kwaliteit. Heb je hulp nodig bij het bestellen van tuinhout? Wij staan voor je klaar. Je kunt op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen. Ook je e-mail beantwoorden we snel. Zodra je bestelling thuis wordt afgeleverd, kun je beginnen met de bouw van je tuinproject!

Soorten tuinhout

Tuinhout bestel je eenvoudig online in onze webshop. Wij zijn er voor particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons tuinhout kopen. In ons assortiment vind je onder andere tuinplanken en tuinschermen. Neem rustig een kijkje om te ontdekken wat voor soorten en materialen wij bieden, zoals:

De webshop voor een compleet hekwerk van tuinhout

Bij Houthandelonline vind je alle materialen voor tuinafscheidingen. Maak een schutting van tuinschermen en geef deze een natuurlijke uitstraling door gebruik te maken van gaasschermen. Of kies juist voor een natuurlijke schutting van bamboe of wilgen. Wil je een stukje gras afzetten met een hekwerk? Dan zijn schapenhekken of landbouwpoorten misschien wat je zoekt. Voor een compleet hekwerk van tuinhout ben je bij Houthandelonline aan het juiste adres. Ook voor allerlei montage- en afwerkmateriaal om het hekwerk te monteren. Wil je bepaalde delen in de tuin afscheiden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Gebruik onze geïmpregneerde bielzen van naaldhout om tuindelen af te bakenen of om een vlonderterras te creëren.

Wat wordt jouw tuinproject?

Het assortiment tuinhout van Houthandelonline is zeer uitgebreid. Wij hebben tuinhout voor al jouw tuinprojecten. Bouw bijvoorbeeld zelf je tuinhuis met blokhutprofielen uit onze collectie. Of zoek je tuinhout voor een schutting? Overweeg dan onze schaaldelen. Met schaaldelen, ook wel boomstamplanken genoemd, creëer je een natuurlijke erfafscheiding. Heb je Zweeds rabat nodig voor een border of bloembak van tuinhout? Dan bestel je bij ons ook heel eenvoudig worteldoek voor in de bloembak. Bovendien bieden wij voldoende montagemateriaal aan. Per categorie vind je overzichtelijk welk deurbeslag en welke montagematerialen bij dat type tuinhout passen. Zo ben je verzekerd van de juiste schroeven. Voor het bevestigen van al het tuinhout gebruik je namelijk speciale RVS Torx schroeven in verschillende maten. Om de zaagkanten van geïmpregneerd hout te beschermen, kun je bij ons ook een speciaal impregneermiddel bestellen. Zo weet je zeker dat jouw tuinhout goed beschermd is en nog jarenlang meegaat.

Tuinhout online bestellen

Al ons tuinhout is uit voorraad leverbaar en wij bezorgen door heel Nederland. Door je tuinhout online te bestellen, hoef je zelf niets te regelen voor het vervoer. Na de bestelling ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de afleverdatum. Zodra je bestelling afgeleverd is, raden we je aan om deze goed te controleren op aantallen en lengtes. Houd bij het bestellen van tuinhout altijd rekening met het krimpen en uitzetten van het tuinhout en het ontstaan van droogtescheuren op de kopse kanten. Daarom is het verstandig om 10 cm tot 15 cm verlies in te calculeren. Tuinhout blijft immers een natuurproduct.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]