Navigation

Tuinhout bestellen bij Houthandelonline

 

Het bestellen van tuinhout doet u heel eenvoudig bij Houthandelonline. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke gebruikers. In onze online groothandel profiteert u van alle voordelen die ook een offline leverancier u te bieden heeft. Naar welk tuinhout bent u op zoek? Bij Houthandelonline vindt u bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment aan tuinhout, zoals:

  • Geïmpregneerde tuinplanken;
  • Hardhouten palen;
  • Schaaldelen;
  • Latten en regels;
  • Vlonderplanken.

Voordelig tuinhout bestellen, doet u eenvoudig en snel bij Houthandelonline. Vrijwel al ons hout is uit voorraad leverbaar en kan daarom snel geleverd worden.

 

Wat is het verschil tussen naaldhout en hardhout?

Tuinhout kan onderverdeeld worden in hardhout en naaldhout. Hardhout is afkomstig van loofbomen en naaldhout is afkomstig van naaldbomen. Naaldbomen bevatten vaak hars en zijn dan ook (veel) zachter dan gemiddeld loofhout. In tegenstelling tot naaldbomen groeien loofbomen veel langzamer. Langzame groei zorgt ervoor dat hout van loofbomen harder en duurzamer wordt. Houthandelonline heeft tuinhout van diverse soorten naaldbomen en loofbomen. Te denken valt aan Grenen, Douglashout, Vuren, Azobé en Red Cedar.

 

Douglas tuinhout bestellen

Douglas is breed toepasbaar en heeft een lange levensduur. Het hout wordt vaak gebruikt voor allerlei tuinprojecten, zoals een overkapping of veranda, maar ook voor een terrasscherm, pergola, tuinmeubels of een kapschuur. Douglashout is goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Wat dacht u van Douglashout als gevelbekleding? Door uw gevel te bekleden met Douglashout, heeft u jarenlang een prachtige gevel. Wij hebben verduurzaamd Zweeds Rabat dat u kunt gebruiken als gevelbekleding, maar ook voor de aankleding van een veranda of voor een tuinscherm. Het beste kunt u een Douglas tuinproject monteren en bevestigen met speciale RVS-schroeven. Voor schuttingen heeft u een ruime keus in stalen frames, poortbeslag, sloten en afdeklatten.

 

Tuinhout bestellen voor ieder project

Bij onze groothandel bestelt u tuinhout voor allerlei soorten projecten. Bouw bijvoorbeeld zelf een tuinhuis met blokhutprofielen. Als u een schutting met uitstraling wilt, zou u kunnen kiezen voor schaaldelen. Met schaaldelen, ook wel boomstamplanken genoemd, creëert u een natuurlijke erfafscheiding. Zweeds Rabat is ideaal hout voor het bekleden van de gevel. Ook schuttingen, borders of bloembakken maakt u van Zweeds Rabat. Hierbij heeft u de keuze uit zwarte of blanke delen. Worteldoek en montagemateriaal zijn ook te bestellen via de webshop. Per product ziet u overzichtelijk welke montagematerialen erbij horen. Zo bent u altijd verzekerd van bijpassende materialen. Om de zaagkanten van geïmpregneerd hout te beschermen, kunt u bij ons ook een speciaal impregneermiddel voor uw tuinhout bestellen. Tevens hebben wij diverse buiten beitsen voor zowel de behandeling van onbehandeld, als geïmpregneerd tuinhout. Bestellen van zowel onbehandeld, als geïmpregneerd tuinhout doet u eenvoudig bij Houthandelonline.nl. Zo weet u zeker dat het tuinhout goed beschermd is en nog jarenlang mee kan.

 

Natuurproduct

Houdt u met het bestellen van tuinhout rekening met het krimpen en uitzetten van het hout. Ook kunnen droogtescheuren op de kopse kanten ontstaan. Het is daarom verstandig om tien tot 15 cm verlies in te calculeren. Tuinhout blijft immers een natuurproduct.


Ons hout is uit voorraad leverbaar en het wordt door heel Nederland bezorgd. Door uw tuinhout online te bestellen, hoeft u zelf niets te regelen voor het vervoer. Het wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres. Na de bestelling ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging van de afleverdatum. Controleer bij levering het tuinhout op aantallen, kopmaat en lengtes.

 

Zakelijke klant?

Naast particulieren klanten kunnen ook zakelijke klanten bij Houthandelonline tuinhout bestellen. De levertijd van de producten is 2 tot 7 werkdagen. Levering op de eilanden en de transportkosten hiervoor, gaan in overleg met u. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de afleverdatum. Elke werkdag zit een team van specialisten klaar om al uw vragen over tuinhout te beantwoorden. U kunt contact opnemen met ons via 0226-744 226 of [email protected]