Hardhouten regels geschaafd


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Hardhouten regels

Hardhouten regels vormen een goede basis voor vlonders, veranda’s en schuren. In onze webshop vindt u een groot assortiment regels en balken van hoge kwaliteit. Zo zijn al onze hardhouten regels geschaafd en hebben ze afgeronde hoeken. U kunt de regels voor diverse klussen gebruiken. Het hardhout leent zich goed voor gebruik in de tuin en zal door de hoge duurzaamheid lang meegaan. Ook bieden wij de regels van hardhout in de webshop voor een scherpe prijs aan.

Waarvoor gebruikt u hardhouten regels?

Hardhouten regels zijn duurzaam tuinhout die veel toepassingen kennen. Zo kunnen ze gebruikt worden voor regelwerk, maar ook voor de constructie van wanden of plafonds. Ze worden doorgaans veel gebruikt voor onderconstructiewerk voor bijvoorbeeld vlonders, overkappingen en buitenverblijven. Regels van hardhout zijn duurzaam en gaan lang mee. In onze webshop vindt u regels van verschillende afmetingen, gemaakt van Azobé of Padouk. Zo is er altijd een hardhouten regel die bij uw klus past.

Hardhouten regels van Azobé

Azobé is een hardhoutsoort die veel voordelen heeft. Zo is het een bijzonder sterke houtsoort met een hoge duurzaamheid (duurzaamheidsklasse 1). Het hout heeft een opvallend roodbruine kleur die onbehandeld op den duur naar grijs zal vervagen. Veel mensen vallen op dit vergrijsde uiterlijk. Azobé-hout is niet geschikt om binnen te gebruiken, maar leent zich goed voor constructiewerk in de tuin. Met regels van Azobé weet u zeker dat u een constructie neerzet die stevig is en een lange tijd mee zal gaan.

Regels van Padouk

Naast Azobé hebben wij ook hardhouten regels van Padouk in ons assortiment. Padouk is een houtsoort die afkomstig is uit West- en Midden-Afrika. Het voordeel van Padouk is dat het een harde houtsoort is die zich desondanks toch relatief gemakkelijk laat bewerken. Padouk heeft een opvallende roodbruine (feller en roder dan Azobé) kleur die op den duur naar zilvergrijs zal verkleuren. Vanwege het stabiele en duurzame karakter van deze hardhoutsoort wordt die vaak voor constructiewerk gebruikt. U kunt hardhouten regels van Padouk goed gebruiken wanneer u een terras of veranda wilt aanleggen.

De voordelen van hardhouten regels

  • Met regels van hardhout bouwt u duurzame en stevige constructies.
  • Bij ons koopt u alle hardhouten regels geschaafd.
  • Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en gaat lang mee.
  • Wij hebben verschillende houtsoorten in huis, zoals Padouk en Azobé.

Hardhouten regels: geschaafd

U gebruikt regels van hardhout wanneer u op zoek bent naar tuinhout dat sterk en duurzaam is. In onze webshop zijn alle hardhouten regels geschaafd. Omdat de regels van hardhout uit een ronde boom zijn gezaagd hebben lange regels de neiging iets te werken in de groeirichting van de boom. Hierdoor kan er een lichte kromming ontstaan. Ook is het hout gevoelig voor warmte en kan het onder invloed van zonlicht op den duur gaan werken. Houd hier rekening mee wanneer u dit product wilt gebruiken.

Online hardhouten regels bestellen

Hardhouten regels kunt u bij ons gemakkelijk en veilig online bestellen. We bezorgen door heel Nederland en België onze hardhouten regels zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het vervoer regelen wij, wat voor u een voordeel is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin informatie omtrent de afleverdatum. Wij leveren uw order binnen twee tot zeven werkdagen af op het door u aangegeven adres. Heeft u andere hout- en bouwmaterialen nodig, zoals Douglas of Redwood Douglas? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.