Navigation

Watervast multiplex voor buitentoepassingen en vochtige ruimtes

 

Watervast multiplex is een veelzijdig en graag gebruikt materiaal omdat het uitstekend bestand is tegen vocht. In deze term staat watervast voor de lijm die wordt gebruikt om de verschillende lagen met elkaar te verlijmen. Watervast multiplex is een verzamelnaam voor verschillende soorten watervast plaatmateriaal, variërend van WBP multiplex tot Okoume multiplex. Watervast multiplex staat ook bekend als multiplex voor buiten omdat het naast vochtige ruimtes, geschikt is voor buitentoepassingen. De platen zijn sterk, gemakkelijk te bewerken en breed toepasbaar. Watervast multiplex is onder meer goed te gebruiken in keukens, voor sterke dakconstructies en buitendeuren. Wat u ook wilt maken dat bestand moet zijn tegen vocht, het kan met watervast multiplex; badkamers niet uitgezonderd. Bij HouthandelOnline vind je dit materiaal in tal van varianten, tegen voordelige prijzen.

 

Welke voordelen hebben watervaste multiplex platen?

  • Stevig, gemakkelijk te bewerken en breed toepasbaar plaatmateriaal
  • Multiplex voor buiten, geschikt voor tal van buitentoepassingen; 
  • Te gebruiken voor onder andere keukens, dakconstructies en buitendeuren; 
  • Ook geschikt voor gebruik in de badkamer; 
  • Snel, gemakkelijk en veilig online bestellen; 
  • Gevarieerd aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Voorbehandeld multiplex voor buiten

Bij HouthandelOnline vindt u een breed assortiment watervast multiplex dat is behandeld op diverse manieren. U hebt bijvoorbeeld de keuze voor gegronde platen. Deze zijn voorbehandeld, hierdoor kunt u ze direct in de juiste kleur aflakken. Ook is er multiplex voor buiten dat is voorzien van een kunstharscoating. De platen zijn aan beide zijden voorzien van een coating, waardoor ze vochtbestendig en overschilderbaar zijn. Verder is er watervast multiplex dat is voorzien van een tweezijdige melamine laag. Deze laag voorziet de plaat van een gladde afwerking en beschermt het materiaal tegen scheurtjes. 

 

Watervast multiplex badkamer

Wilt u een kast of een ombouw maken in een badkamer, doucheruimte of bijkeuken? In onze webshop vindt u ook voor die toepassingen watervast multiplex. Badkamers vragen immers om plaatmateriaal dat water- en vochtbestendig is. Door gebruik te maken van watervast multiplex, verkrijgt u een duurzaam resultaat en hebt u zolang mogelijk profijt van uw timmerwerk.

 

Plaatmateriaal in diverse diktematen

Watervast multiplex is leverbaar in verschillende diktematen, variërend van 4 mm tot 40 mm. Dit plaatmateriaal is net zoals multiplex voor buiten, gemakkelijk op maat te zagen met een speciale invalcirkelzaag. De randen van de platen zijn af te werken met een triplexsealer. Watervast multiplex kunt u tevens schuren, frezen, boren en lijmen. Maar het materiaal is ook eenvoudig te bewerken met spijkers en schroeven. U bestelt al deze artikelen eenvoudig en snel in onze webshop. Wij bezorgen binnen 2-7 werkdagen op ieder gewenst adres in Nederland en België.

 

Heeft u vragen?

Ons vakkundige team staat u graag te woord! Bel ons op nummer: 0226 – 744 226 of stuur een e-mail aan: [email protected]