Afrasteringspalen voor een stevige, duurzame omheining

In het assortiment afrasteringspalen van HouthandelOnline vindt u palen die voor elk soort omheining te gebruiken zijn. Voor het maken van een afscheiding van uw tuin, het afzetten van een gedeelte van uw erf voor uw dieren, of voor afbakenen van een groot stuk land of erf, kunt u bij ons terecht. 

Alle afrasteringpalen ondergaan een behandeling om de duurzaamheid te vergroten. De ronde houten palen worden geïmpregneerd of krijgen een behandeling met creosootolie. Hiermee zorgen wij ervoor dat de afrasteringspalen die u bij ons koopt, langer meegaan en bestand zijn alle weersomstandigheden. Zo kunt u met onze afrsteringspalen een solide hekwerk maken, die lang duurzaam is en dus lang veilig is voor uw dieren, grond en omgeving. 

Waar kan ik afrasteringspalen voor gebruiken?

Met afrateringspalen kunt u uiteenlopende terreinen afbakenen. De ronde houten palen, of halfronde palen zijn perfect voor het maken van een:Weidepaal rond 6cm

 • hekwerk tussen borders of gras en uw terras;
 • afscheiding van uw veranda en de tuin;
 • uitzetten van een weide voor (groot) vee;
 • afsluiten van uw grond i.v.m. een sloot;
 • omheining rondom uw moestuin;
 • afbakenen van een kippenren of geitenverblijf op uw erf.

Afrasteringspalen of weidepalen zijn dus geschikt voor zowel het creëren van functionele afbakeningen, maar ook zijn de palen een fraaie toevoeging in uw tuin. 

Afrasteringspalen in veel soorten en maten

Als u ons assortiment afrasteringpalen bekijkt, ontdekt u het grote aanbod: geimpregneerde afrasteringpalen, palen met en zonder punt, afrasterinspalen van hardhout, halfronde gefreesde palen en nog veel meer. Deze zijn beschikbaar in meerdere afwerkingsmogelijkheden en in allerlei lengtematen. Hierdoor hebben wij afrasteringspalen in uiteenlopende prijzen. U kiest dus wat het beste bij uw wensen past. 

Voordelen van de houten afrasteringpalen 

De afrasteringpalen zijn makkelijk in gebruik, door de afwerking en de duurzaamheid. Bovendien kunt u zelf bepalen op welke hoogte u de draden gaat spannen. Onze gecreosoteerd of geïmpregneerd. Hierdoor hebben ze  een langere levensduur en zal uw omheining dus langer meegaan dan onbehandelde weidepalen. De hardhouten palen bevatten van nature al een hoge duurzaamheidsklasse, waardoor ze lang meegaan. Halfronde paal rond 100mm

Natuurlijke uitstraling 

In een mooi landschap of op uw erf, wilt u een zo natuurlijk mogelijk uitstraling creeeren. Door het robuuste uiterlijk, kan het hekwerk bestaande uit houten afrateringspalen als het ware één worden met de omgeving. Zo is de omheining niet alleen veilig en nuttig, maar ook mooi om te zien. 

Afrasteringpalen bestellen

Als u kiest voor onze  afrastering palen van Houthandel Online, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De toepasbaarheid is eindeloos, voor alle soorten omheiningen die u maar kunt bedenken. Het is heel eenvoudig om de palen bij ons online te bestellen. U voegt de producten toe aan uw winkelmandje en doorloopt de stappen van het betaalproces. U kunt ervoor kiezen uw product thuis te laten afleveren, of af te halen bij ons. 
 

Wilt u liever eerst persoonlijk advies, of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze afrasteringpalen? Onze specialisten staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur via 0226-744226.

Veilig online betalen:
 • iDeal
 • MasterCard
 • Visa
 • Mister Cash
 • Overboeking
Over retourneren Over bestellen
Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur