Navigation

Afrasteringspalen voor een stevige, duurzame omheining

 

In het assortiment afrasteringspalen van Houthandelonline vind je palen, die voor elk soort omheining te gebruiken zijn. Voor het maken van een afscheiding van uw tuin, het afzetten van een gedeelte van uw erf voor uw dieren, voor afbakenen van een groot stuk land of erf kunt u bij ons terecht. 

 

Alle afrasteringspalen ondergaan een behandeling om de duurzaamheid te vergroten. De ronde houten palen worden geïmpregneerd of worden geïmpregneerd met creosootolie. Hiermee zorgen wij ervoor dat de afrasteringspalen die u bij ons koopt, langer meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u met onze afrasteringspalen een solide hekwerk maken, die een lange duurzaamheidsklasse heeft en die lang veilig is voor uw dieren, grond en omgeving. 

 

Waar kan ik afrasteringspalen voor gebruiken?

Met afrasteringspalen kunt u uiteenlopende terreinen afbakenen. De ronde houten palen of halfronde palen zijn perfect voor het maken van een:

  • hekwerk tussen borders of gras en uw terras
  • afscheiding van uw veranda en de tuin
  • afbakening van een weide voor (groot) vee
  • afsluiten van uw grond i.v.m. een sloot
  • omheining rondom uw moestuin
  • afbakening van een kippenren of geitenverblijf op uw erf

Afrasteringspalen of weidepalen zijn dus geschikt voor zowel het creëren van functionele afbakeningen, maar ook zijn de palen een fraaie toevoeging in je tuin. 

 

Afrasteringspalen in veel soorten en maten

Er is een groot aanbod aan afrasteringspalen: geïmpregneerde afrasteringspalen, palen met en zonder punt, afrasteringspalen van hardhout, halfronde gefreesde palen en nog veel meer. Deze zijn beschikbaar in meerdere afwerkingsmogelijkheden en in verschillende lengtematen. Hierdoor hebben wij afrasteringspalen in uiteenlopende prijzen. U kiest dus wat het beste bij uw wensen past. 

 

Voordelen van de houten afrasteringspalen 

De afrasteringspalen zijn makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn ze afgewerkt en hebben ze een hoge duurzaamheidsklasse. Bovendien kunt u zelf bepalen op welke hoogte u de draden gaat spannen. Onze afrasteringspalen zijn gecreosoteerd of geïmpregneerd. Hierdoor hebben ze  een langere levensduur en zal uw omheining dus langer meegaan dan onbehandelde weidepalen. De hardhouten palen bevatten van nature al een hoge duurzaamheidsklasse, waardoor ze lang meegaan. 

 

Natuurlijke uitstraling

In een mooi landschap of op uw erf, wilt u een zo natuurlijk mogelijk uitstraling creëren. Door het robuuste uiterlijk kan het hekwerk, bestaande uit houten afrasteringspalen, als het ware één worden met de omgeving. Zo is de omheining niet alleen veilig en nuttig, maar ook mooi om te zien. 

 

Afrasteringspalen bestellen

Als u kiest voor onze afrasteringspalen van Houthandelonline, dan bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De toepasbaarheid is eindeloos, voor alle soorten omheiningen die u maar kunt bedenken. Het is heel eenvoudig de palen bij ons online te bestellen. U voegt de producten toe aan uw winkelmandje en doorloopt de stappen van het betaalproces. Wij brengen de materialen tot aan  uw deur. 


 

Wilt u liever eerst persoonlijk advies

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze afrasteringspalen? Onze specialisten staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar op: 0226-744 226 of via de e-mail: [email protected]