Houten balken kopen

Houten balken kopen, doet u eenvoudig online bij Houthandelonline. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke klanten met een breed assortiment aan houten balken. U bestelt bij ons eenvoudig o.a. geschaafd, gezaagd en geïmpregneerd balkhout. Douglas Hout Balk 50x150 mmU kunt bij Houthandelonline onder andere de volgende, houten balken kopen:

  • Houten balken in diverse lengte- en breedtematen
  • Douglas balkhout
  • Geïmpregneerd balkhout
  • Hardhouten balken
  • Vurenhouten balken

Naast houten balken kunt u bij ons latten en regels kopen. In ons assortiment vindt u alle houten materialen voor een solide houten constructie. Online houten balken kopen via onze webshop gaat erg gemakkelijk. Uw bestelling wordt binnen 2-7 werkdagen, op het door u opgegeven adres, afgeleverd.

Welke toepassingsmogelijkheden hebben houten balken?

De toepassingen van houten balken zijn eindeloos. Zo is balkhout erg geschikt voor geveltimmerwerk, plafond of voor een balkenlaag voor een plat dak. Bij een plafond zorgen de balken voor veel stevigheid. Zodra de houten balken zijn geplaatst, maakt u de constructie af door er bijvoorbeeld plafondplaten, gipsplaten of ander plaatmateriaal op te bevestigen. Als u niet precies weet welke balken u nodig heeft, voorzien de specialistische medewerkers van Houthandelonline u graag van persoonlijk advies.

Regelwerk timmeren van houten balken

Een scheidingswand voor een slaapkamer maakt u eenvoudig van een houten profiel en gipsplaten. De houtskeletconstructie bestaat uit een raamwerk van balken, waar u isolatiemateriaal tussen kunt plaatsen. Op het houten regelwerk monteert u vervolgens gipsplaten of ander plaatmateriaal. Ook constructies voor andere toepassingen zijn op deze manier opgebouwd.Schroeven RVS 5x50 mm
Voor het monteren van houten balken en regels hebben wij een ruime voorraad (RVS) schroeven en gipsschroeven. Ook deze bestelt u online via de webshop. Een veelgebruikte houtsoort is vurenhout. Vuren is voordelig, gemakkelijk te bewerken en daarom ideaal voor houten constructies.

Geïmpregneerd vuren balkhout

Dit type balken is verduurzaamd en daardoor erg geschikt voor buitentoepassingen, zoals bijvoorbeeld voor een veranda of de bouw van een schuur of blokhut. Voor iedere constructie die verduurzaamd hout nodig heeft, bieden wij de juiste balken, latten en regels.

Het houten raamwerk in de veranda zou u kunnen aftimmeren met steigerhouten planken die, net als veel ander tuinhout, online bij ons te bestellen zijn. Bij Houthandelonline kunt u geïmpregneerde houten balken kopen, maar ook onbehandeld geschaafd naaldhout. De onbehandelde vuren balken zijn geschikt voor binnentoepassing. Geschaafd balkenhout is aan vier zijden bewerkt en verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en kopmaten.

Hardhout en Douglashout

In ons brede hout assortiment treft u ook balken van hardhout en van douglashout. Voor het kopen van gezaagd en geschaafd douglashout bent u bij ons aan het juiste adres. Ook vindt u hier geschaafde schoren, die u gebruikt voor de dakconstructie van bijvoorbeeld een kapschuur. De hardhouten balken van Houthandelonline zijn bezaagd. De regels zijn geschaafd en te bestellen in verschillende kopmaten en lengtes. Door uw houten balken te kopen bij ons profiteert u van scherpe prijzen, hoge kwaliteit en een uitgebreide service. Indien u advies nodig heeft bij het kopen van geschikte houten balken, helpen wij u graag. Ons team van specialisten is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 0226-744 226 of via info@houthandelonline.nl voor al uw vragen.

Veilig online betalen:
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Mister Cash
  • Overboeking
Over retourneren Over bestellen
Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur