Schaaldelen

Schaaldelen

7 artikel(en)

Schaaldelen geïmpregneerd 18x150/250mm 250cm
2,83 per m1 (incl. BTW)
7,08 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Schaaldelen geïmpregneerd 18x150/250mm 400cm
2,83 per m1 (incl. BTW)
11,33 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.30 - 11.00 uur

De juiste schaaldelen voor elke tuinklus

Schaaldelen zijn ruwe planken die ook wel boomstamplanken of schorsplanken genoemd worden. Dat komt door de rand schors die bij deze planken nog aanwezig is. Dat schors zorgt ervoor dat de planken een robuust en natuurlijk uiterlijk hebben en mooi staan in de tuin. Bij Houthandelonline vindt u geïmpregneerde schaaldelen, plus de materialen die u nodig heeft om met de schorsplanken aan de slag te gaan, zoals schroeven en bevestigingsmaterialen. De schaaldelen van Houthandelonline onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Wij bieden ze aan voor een scherpe prijs.

Van schaaldelen een schutting maken

Schaaldelen hebben verschillende toepassingen. Ze lenen zich bijvoorbeeld goed om een mooie, natuurlijk ogende schutting van te maken. De schorsranden geven uw schutting een prachtige, unieke uitstraling die echt opvalt. Ook kunt u schaaldelen gebruiken om een schuur of erfafscheiding een natuurlijke look te geven. Boomstamplanken doen het door hun karakteristieke uiterlijk ook goed als gevelbekleding. U kunt er dan voor kiezen de schaaldelen als potdekselplanken over elkaar te laten vallen. Hierdoor maakt u goed gebruik van het uiterlijk van de plank en geeft u de gevel van uw tuinhuis of blokhut een bijzondere look.

Waar gebruikt men schaaldelen voor?

  • Met schaaldelen geeft u uw tuin een natuurlijke look.
  • Schaaldelen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld voor gevelbekleding of het bouwen van een schutting.
  • Elke plank is uniek, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling.

Schaaldelen geïmpregneerd

In onze webshop vindt u geïmpregneerde schaaldelen gemaakt van naaldhout. De schaaldelen hebben geen vaste breedtematen. Dit komt doordat niet elke boom even groot is; de schaaldelen volgen de natuurlijke vorm van de boom. De breedte van de plank kan hierdoor variëren. Tegelijkertijd draagt deze variatie bij aan het natuurlijke uiterlijk van schaaldelen. Geen twee planken zijn hetzelfde, waardoor schaaldelen een mooi effect kunnen bewerkstelligen in uw tuin. Er wordt voor schaaldelen hout gebruikt dat lang meegaat in de tuin. Ze zijn tegen weer en wind bestand. Hierdoor kunt u lang van uw nieuwe schaaldelen genieten.

Schaaldelen kopen doet u snel en gemakkelijk online

Bij Houthandelonline koopt u uw schaaldelen met gemak online. De schorsplanken in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherpe prijs. In onze overzichtelijke webshop vindt u schaaldelen in verschillende maten, evenals bevestigingsmaterialen om direct met deze planken aan de slag te gaan. We bezorgen door heel Nederland en België, dus ook bij u. Ideaal wanneer u geen mogelijkheid heeft om een fysieke houthandel te bezoeken, of wanneer u graag geadviseerd wilt worden. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.